Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Jeep Grand Cherokee S-Limited lze již objednávat

Jeep Grand Cherokee S-Limited lze již objednávat

Inovovaný vůz přichází na trh i v nové speciální edici

Nový Jeep Grand Cherokee S-Limited vychází ze stupně výbavy Limited s výrazným designem verze Grand Cherokee SRT. Přední a zadní část vozu zdobí specifické stylistické prvky modelu SRT včetně šedé pololesklé povrchové úpravy Granite Crystal na kapotě, prahových nástavcích a blatnících. Exteriér doplňují leštěná koncovka výfuku a dvacetipalcová litá kola s šedou pololesklou povrchovou úpravou Granite Crystal a chromovanými hlavami šroubů.

Dominantou interiéru je středová konzole v černém odstínu Piano. Interiér nabízí vyhřívaný volant a ventilovaná i vyhřívaná přední sedadla z perforované kůže. Ve výbavě nechybějí prémiové audio Alpine s devíti reproduktory, systém Active Noise Cancellation pro potlačení hluku v kabině a poslední generace Uconnect 8.4“ s navigací a funkcemi zrcadlení chytrého telefonu. S-Limited je vybaven předním a zadním parkovacím senzorem, zadní kamerou a systémem sledování mrtvého úhlu.

Grand Cherokee S-Limited pohání vznětový motor 3,0 V6 MultiJet II o výkonu 140 kW (190 k) nebo 184 kW (250 k) v kombinaci s osmistupňovou automatickou převodovkou s řazením páčkami na volantu.

Systém pohonu všech kol Quadra-Trac II s redukcí (4WD Low) a kontrolou trakce BTCS (Brake Traction Control System) na přední i zadní nápravě zajišťuje prvotřídní schopnosti pro jízdu v těžkém terénu. Speciální edice využívá systém kontroly trakce Selec-Terrain s pěti různými režimy jízdy, který doplňuje funkce Hill Descent Control pro kontrolované sjíždění z prudkých svahů.

Jeep současně uvádí na trh celou modelovou řadu Grand Cherokee roku 2019. Její standardní výbavu nyní doplňují monitoring mrtvého úhlu s detekcí křížení dráhy za vozidlem a systém Uconnect 8,4" s dotykovým HD displejem s možností zvětšování a zmenšování obrazu jako na tabletu, navigací a funkcemi zrcadlení chytrého telefonu.

Jeep Grand Cherokee S-Limited

Komentáře ke článku