Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Fiat Panda Waze

Fiat Panda Waze

Integrace navigační aplikace Waze s aplikací Panda Uconnect

Nová speciální série Panda Waze integruje navigační aplikaci Waze s Panda Uconnect a umožňuje jejich současné používání a přepínání mezi nimi dotykem na displeji chytrého telefonu.

Aplikaci Waze využívá více než 100 milionů uživatelů, kteří aktivně sdílejí dopravní informace v reálném čase a přispívají tak k chytrému cestování. U Pandy Waze řidič vložením telefonu do držáku získá všechny výhody připojení.

 

Integrace aplikací Waze a Panda Uconnect umožňuje řidičům kromě mnoha dalších funkcí vyhnout se husté dopravě a zácpám a nalézt nejlepší možnou cestu k cíli díky doporučením komunity, jež jsou sdílená v reálném čase a okamžitě zahrnutá do naplánované trasy. Miliony motoristů hlásí v reálném čase dopravní situaci ve svém okolí, díky čemuž je aplikace schopna najít nejlepší trasu.

Navigace Waze je integrovaná v aplikaci Panda Uconnect podporované operačními systémy Android i iOS. Řidič může jejím prostřednictvím používat chytrý telefon jako rozšíření vozidla. Prostřednictvím displeje telefonu lze přistupovat ke všem infotelematickým funkcím, přepínat rádiové stanice, vybírat playlisty, nastavovat hlasitost, spravovat telefonické hovory a textové zprávy či kontrolovat diář nebo počasí v reálném čase. Díky aplikaci Panda Uconnect se fotografie a videa pořízená na palubě nové Pandy Waze uloží do galerie v chytrém telefonu řidiče.

 

Aplikace Panda Uconnect obsahuje i funkce Find myCar, která pomáhá řidiči vzpomenout si, kde své vozidlo zaparkoval, My Car pro kontrolu parametrů vozidla, jakými jsou termíny plánované údržby a konzultace s uživatelskou příručkou, a přímé kontaktování centra péče o zákazníky nebo silniční asistence. Pokud je aktivovaná funkce Object Reminder, řidič je při opuštění vozidla upozorněn na věci zapomenuté ve vozidle.

Nová verze Panda Waze vychází z verze Cross se zážehovým motorem 1,2 l/50 kW (69 k).

 

Komentáře ke článku