Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

LaFerrari v západočeské metropoli

LaFerrari v západočeské metropoli

Plzeňské Depo2015 zaplní automobily

Od čtvrtka 19. do neděle 22. července se v bývalém depu dopravních podniků v Plzni představí více než 200 automobilových krasavců. Stane se tak v rámci druhého ročníku akce s názvem Skvosty s vůní benzinu.

Velkým lákadlem pro návštěvníky je historická sbírka vozů vzniklých v Metalexu, v Plzni založeném podniku, který se svého času věnoval výrobě a úpravě závodních automobilů a motocyklů.

K vidění budou dále například Rolls Royce 20/25 Park Ward (provozuschopný nerenovovaný veterán z r. 1934), Rolls Royce Phantom (adept na nejluxusnější auto na světě), Benz z roku 1914, Mercedes 190, Mercedes SLS, Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet či supersporty Bugatti Veyron a Lamborghini Aventador. Za vrcholný exponát označují pořadatelé LaFerrari s hybridním motorem v ceně přes 100 milionů korun. Pro fanoušky jízdy v jedné stopě jsou připraveny historické stroje Harley-Davidson.

Součástí doprovodného programu jsou hudební vystoupení, ježdění na simulátorech, soutěže v rychlosti výměny pneumatiky, výstava fotografií Petra Frýby a také čtvrteční setkání s úřadujícím mistrem Evropy v závodech tahačů Adamem Lackem. 

 

 

Komentáře ke článku