Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Připravované městské SUV na nových kresbách

S blížící se podzimní premiérou se objevují další vyobrazení nového malého SUV Volkswagen T-Cross. Vůz bude uveden na trh na jaře roku 2019 se sloganem Já jsem víc. Jde o vyjádření čtyř oblastí vyjadřujících jeho vlastností: Jsem praktický, Jsem v pohodě, Jsem intuitivní a Jsem bezpečný.

Volkswagen T-Cross

Pod heslem Jsem v pohodě Volkswagen nyní ukazuje, jak designéři vozu T-Cross znovu prozkoumali svět a navrhli městské SUV nové generace.

T-Cross má záměrně charismatický a mužný design. Dominantní je přední část s kapotou a světlomety integrovanými mimo širokou mřížku chladiče. Na bocích ostrý řez odděluje dvě oblasti. Vytváří tak silnou horní část přecházející v zadní části do nového designového prvku: lišta světlometů prochází napříč, ohraničená černým lemem.

Automobil bude dostupný i v různých dvoubarevných provedeních.

Prostorný interiér vznikal s využitím rozšířené reality. Návrháři prověřovali ergonomii i atmosféru interiéru. Zároveň získali stejný pocit jako zákazníci, kteří si z knihovny smartphonů nebo streamovacích služeb prostřednictvím zvukové aparatury beats pustí hudbu.

Volkswagen T-Cross vzniká na platformě MQB-A0 stejně jako model Polo. S ním bude sdílet mnoho technických řešení - většinu pohonných jednotek i asistenční systémy. Bude dlouhý 4107 mm při rozvoru náprav 2566 mm. Zavazadlový prostor bude variabilní - podle polohy zadních sedadel bude mít objem 365 až 455 l.

Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross

Komentáře ke článku