Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Bridgestone rozšiřuje nabídku pro prvovýrobu

Bridgestone rozšiřuje nabídku pro prvovýrobu

Pneumatiky jsou přizpůsobeny požadavkům výrobců

Bridgestone se snaží vycházet vstříc specifickým požadavkům výrobců automobilů. Během první poloviny roku 2018 si si automobilky u něj objednaly pro prvovýbavu více než 45 variant pneumatik pro 15 různých modelů,

Mezi ně patří mimo jiné Ferrari Portofino, Porsche Cayenne, Mercedes-Benz tříd A a C, Audi A1, A6, A7 a Q2, Volkswageny Touareg, T-Roc, Tiguan a Polo, Opel Insignia, Renault Mégane R.S., BMW i3s a X3.

Například pro značky Lexus a Mercedes-Benz byla vyvinuta Turanza T005 s technologií RFT (Run-Flat Technology). Tu Bridgestone integroval také do konstrukce Potenzy S007 pro Ferrari Portofino.

Audi a Opel požadovaly minimalizaci hluku v interiéru vozidla a vyšší úroveň komfortu. Tohoto cíle bylo dosaženo vyplněním dutin zvukově izolačními materiály a dalšími opatřeními, souhrně označovanými jako B-Silent. Elektromobilům BMW je určeno obutí ologic, pro Porsche Cayenne zase sportovní směs s vysokým obsahem siliky a výbornou ovladatelností na mokru.

Komentáře ke článku