Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Gerstl se proháněl v Brně v toro rossu

Gerstl se proháněl v Brně v toro rossu

Na Masarykově okruhu uspěli i Češi

O uplynulém víkendu se na Masarykově okruhu v Brně uskutečnil mítink Masaryk Racing Days. Na jeho programu byly závody národního mistrovství i zonálního šampionátu. Pověstnou třešničkou na dortu pak byly formule ze seriálu BOSS GP.

Nejrychlejším mezi nimi se stal Ingo Gerstl se starším monopostem F1 Toro Rosso. Jeho převaha byla taková, že si mohl dovolit schválně projet boxovou uličkou a potom pobavit diváky úspěšnou stíhačkou.

Ve spojeném klání divizí 2 a 3 si odbyl premiéru za volantem F3 Václav Šafář. A nutno dodat, že úspěšnou. Vyhrál obě kvalifikace a v bodovaných jízdách prohrál vždy jen s ostříleným Sandro Zellerem. 

Záběr ze sprintového závodu divize 4 nad 2000 cm3 

Sprinty „plechových“ aut divize 4 nad 2000 cm3 ovládli domácí borci. V sobotu uspěl Josef Záruba, v neděli Richard Chlad. V endurance (na jednu hodinu…) kralovala pragovka Aleše Jiráska, před Poláky Jedlinskim a Lisowskim a slovenským rutinérem Rosinou.

Komentáře ke článku