Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Alfa Romeo Giulia, Stelvio a Giulietta B-Tech

Alfa Romeo Giulia, Stelvio a Giulietta B-Tech

Tři modely s atraktivním designem a hi-tech výbavou

Trojice modelů Giulia, Stelvio a Giulietta ztělesňuje podstatu značky Alfa Romeo. Platí to v plné míře i pro novou speciální edici B-Tech. Tyto verze se vyznačují špičkovou technologií a atraktivními doplňky, charakterizovanými tmavými lesklými detaily.

Alfa Romeo B Tech

Alfa Romeo Giulia a Stelvio B-Tech

Speciální edice B-Tech přináší mnoho nových doplňků pro zlepšení vzhledu vozu a rozšíření jeho personalizace. U modelů Giulia a Stelvio to jsou nové stylistické prvky, jako např. tmavě lesklá trojdílná vložka ve tvaru V na přídi, kryty zrcátek a výfukové potrubí. Tmavé lesklé akcenty jsou i na zadním nárazníku a podélných střešních ližinách modelu Stelvio. Speciální osmnáctipalcová kola  s monochromatickými kryty jsou jako standard pro Giulii, resp. v rozměru 19“ pro Stelvio. Devatenácti- a dvacetipalcová kola jsou k dispozici na přání.

Z technického hlediska jsou vozy standardně vybaveny systémem Adaptive Cruise Control a informačním zařízením Alfa Connect s 8,8“ displejem a spolupracujícím s Apple CarPlay i Android Auto, rádiem DAB a službou Alfa Connected Services. Ta zahrnuje funkce e-call a b-call, monitorování stavu vozidla a GPS, vše ovládané prostřednictvím telefonu s aplikací Alfa Connect.

Alfa Romeo B Tech

Alfa Romeo Giulietta B-Tec

Kompaktní sportovní model Giulietta B-Tech dostal tmavé lesklé doplňky pro zdůraznění vzhledu - na mřížce chladiče, krytech zrcátek, madlech dveří, rámech do mlhových světlometů, výfuku a na znaku Giulietta. Ty doplnila tónovaná zadní okna, sportovní zadní nárazník a tmavý interiér. Exkluzivita této nové verze je doplněna osmnáctipalcovými koly z lehkých slitin.

Elegantní vzhled je doplněn technickými doplňky, zahrnujícími sadu s rádiem Alfa Connect 7“ Radio by Alpine kompatibilním s Apple CarPlay i Android Auto, zadní kameru, parkovací senzory a službu Mopar Connect, která je propojena s Uconnect Live. To zákazníkům umožňuje využívat řadu doplňkových služeb, jako jsou pomoc na cestách, přivolání záchrany v případě nehody, zjišťování polohy vozidla nebo ovládání vybraných funkcí na dálku.

Alfa Romeo B Tech

 

Komentáře ke článku