Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Jaguar připravil navigaci pro oldtimery

Jaguar připravil navigaci pro oldtimery

Systém umožňuje i připojení chytrého telefonu

Divize Jaguar Land Rover Classic zařadila do své nabídky nový multimediální systém. Má velikost 1 DIN (184 x 53 mm), a proto může být použit u většiny historických automobilů využívajících elektrickou síť se záporným pólem na kostře.

Obsahuje navigaci zahrnující až 32 jazyků, možnost připojit chytrý telefon, Bluetooth, stejně jako příjem digitálního signálu DAB/DAB+ a klasických rádií v rámci FM a AM.

Pro vozidla Jaguar a Land Rover jsou k dispozici čtyři varianty. Ta s označením Jaguar je dostupná v chromovém a černém provedení, verze Land Rover v černé nebo se stříbrným hliníkem.

Navigace s podklady pro Evropu je zobrazována na displeji o velikosti 3,5 palce s vysokým rozlišením, umístěným mezi tradičními otočnými ovladači a tlačítky. Mapu lze používat v režimu 2D a 3D, nebo se dají využít pokyny za pomoci jednoduché šipky. Součástí je také dopravní upozornění prostřednictvím TMC zpráv.

 

 

 

Komentáře ke článku