Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Auto nejatraktivnějším zaměstnavatelem

Škoda Auto nejatraktivnějším zaměstnavatelem

Průzkum společnosti Universum mezi studenty

Škoda Auto již popáté obhájila prvenství v hodnocení atraktivity zaměstnavatelů studenty technických oborů. U posluchačů ekonomických oborů obsadila druhé místo žebříčku. U budoucích IT specialistů se posunula na 5. místo, mezi přední IT společnosti. Mezi respondenty bylo přes 10 000 studentů a absolventů z 25 univerzit a vysokých škol.

Globální výzkumná společnost Universum v České republice průzkum uskutečnila již popáté. Zaměřuje se na zjištění rozhodujících faktorů, které hrají roli při výběru zaměstnání. Studenti jednoznačně preferují zaměstnavatele, který jim poskytne přátelské pracovní prostředí, možnost kariérního růstu, vyšší míru samostatnosti a možnost práce v týmu. V porovnání s předchozími lety je pro studenty stále důležitější tržní úspěch firmy, stejně jako její prestiž. Zároveň si však přejí udržet rovnováhu mezi pracovním a osobním životem.

Škoda Auto dlouhodobě cílí na studenty technických oborů a v souvislosti s rapidním rozvojem v oblasti informačních technologií a zvýšenými nároky Průmyslu 4.0 i na adepty IT oborů. Ve Škoda Auto tak rozvíjejí kariéru mimo jiné datoví analytici, IT architekti, specialisté IT bezpečnosti a infrastruktury, vývojáři či projektoví manažeři. Společnost Škoda Auto intenzivně spolupracuje s IT fakultami na projektech, které mají reálné využití. jako je například Eye Tracking ve spolupráci s Univerzitou Hradec Králové.

Komentáře ke článku