Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Chevrolet Colorado ZR2 pro hrátky v poušti

Chevrolet Colorado ZR2 pro hrátky v poušti

Pick-up se závodními díly

Chevrolet pokračuje v rozšiřování nabídky pick-upu Colorado ZR2 o speciální verze. Nyní nabízí 15 závodních komponent vyvinutých a prověřených absolvováním 20 000 kilometrů v závodech off-roadů. Tyto nové komponenty povyšují schopnosti vozu Colorado ZR2 na profesionální úroveň pro jízdu v poušti.

Speciální díly byly vyvinuty v oddělení Chevrolet Performance Engineering ve spolupráci se specialisty z Multimatic Motorsports a Hall Racing. Chad Hall v průběhu let 2017 a 2018 absolvoval s vozem vybaveným těmito komponentami seriál závodů v poušti a všechny dokončil. Hall Racing se s ním v roli průzkumného vozu před startovním polem zúčastnil i tvrdého pouštního závodu Baja 1000.

Zatímco standardně dodávané Colorado ZR2 je uzpůsobeno pro pohyb v terénu malou i velkou rychlostí, nově nabízené díly se zaměřují na jízdu v poušti při zachování terénních schopností.

Ve srovnání se standardním Coloradem ZR2 má speciál ve stylu Hall Racingu rozšířený rozchod vpředu i vzadu a speciální díly karoserie. Mezi exkluzivní technické prvky patří standardně dodávané elektronické závěrky diferenciálů vpředu i vzadu, pérování s prodlouženým zdvihem kol a poprvé v off-roadu použité pérování s tlumením Multimatic Dynamic Suspensions Spool Valve (DSSV).

Speciální díly pro Colorado ZR2 budou připraveny k dodání zákazníkům počátkem roku 2019.

Chevrolet Colorado ZR2 Hall

 

Komentáře ke článku