Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Ojedinělé Mitsubishi L200 Rock Proof

Ojedinělé Mitsubishi L200 Rock Proof

Off-roadový speciál je pokračováním projektu Expedition

„Stejně jako před dvěma roky jsme pustili uzdu našim představám o dobrodružných výpravách za poznáním a rozhodli jsme se postavit ještě drsnější pickup pro práci i zábavu“, říká Marek Vodička, marketingový a PR manažer M Motors CZ.

Mitsubishi L200 Rock Proof

Mitsubishi L200 Rock Proof 2019 má pro cesty za dobrodružstvím zvýšený podvozek Oldman EMU, uzávěrku zadního i předního diferenciálu, speciální terénní pneumatiky Nokian M/T, ochranu spodku motoru, šasi i nádrže, šnorchl Safari, samonosný střešní stan ARB Kakadu a mnoho dalších doplňků. S tímto vozem se tedy dá vyrazit za zábavou do skutečného terénu v rumunských nebo albánských horách.

Mitsubishi L200 Rock Proof

Speciální nástavba ukrývá plno praktických pomůcek pro pobyt v přírodě i pracovní využití například v lese. Speciál Rock Proof tak mohou využít nejen cestovatelé, ale i lesníci, myslivci, těžaři, energetici nebo prostě každý, kdo potřebuje trávit čas tam, kam se jen tak někdo nedostane.

V nákladovém prostoru jsou mimo jiné kompresorová lednička ARB, nádrž na vodu, sprcha, kempovací vybavení (sekyra, pila nebo vařič), ale i popruhy na tahání a další potřebné pomůcky.

„Postavit takový vůz je sice náročné, ale je to splněný sen, který si vlastně může dopřát každý. Zákazníkům chceme vyjít vstříc, takže naše společnost nabízí také poradenství v případě, že projekt někoho zaujal a chce si postavit podobně upravený speciál,“ dodává Vodička.

Mitsubishi L200 Rock Proof

Základem vozu je Mitsubishi L200 Double cab s motorem 2,4 DiD, pětistupňovou automatickou převodovkou a pohonem 4x4 s redukcí a uzávěrkou mezinápravového i zadního diferenciálu. Podvozek Oldman EMU je zvýšený o 5 centimetrů a je přidaná pneumatická uzávěrka předního diferenciálu ARB airlock. Ve výbavě je vzduchový kompresor se zásobníkem a hadicí pro dofukování kol. Dalšími prvky vnější výbavy jsou přední a boční rámy, vpředu LED světelné rampy dole a nahoře, vzadu LED světlo. Ložná plocha je vybavena krytem Sportlid 180 (hardtop), plastovou vanou a kobercem, extra nosičem Thule na hardtopu a dalšími věcmi. Ve voze je navigace MGN.

Mitsubishi L200 Rock Proof

Komentáře ke článku