Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Seat Tarraco lze již objednávat

Seat Tarraco lze již objednávat

SUV se objeví u prodejců v lednu 2019 s cenou od 762 900 Kč

Seat zahajuje v České republice předprodej svého největšího SUV Tarraco. Velké SUV je ekvivalentem Škody Kodiaq, lišícím se v podstatě jen jiným designem. Nabízí prostorný a variabilní interiér s pěti nebo sedmi sedadly. Vůz mohou zákazníci objednávat s cenami od 762 900 Kč za verzi 1,5 TSI 110 kW Style. První vozy se u českých prodejců objeví v lednu 2019.

Seat Tarraco

Tarraco se vyrábí ve Wolfsburgu. Je třetím SUV v nabídce španělské značky a s délkou 4735 mm také největším. Zákazníci mají na výběr dva zážehové a dva vznětové motory s výkony od 110 kW (150 k) do 140kW (190 k).

Tarraco jako první vůz značky Seat disponuje dvěma novými asistenčními systémy: přednárazovým bezpečnostním Pre-Crash Assist a asistentem pro případ převrácení Rollover Assist. Sériová výbava všech verzí zahrnuje asistent pro detekci překážek před vozem Front Assist včetně rozpoznávání cyklistů, asistent pro jízdu v jízdním pruhu Lane Assist a funkci nouzového volání.

Seat Tarraco

Tarraco je vybaveno nejmodernějšími světlomety LED. Celkem 300 elektroluminiscenčních diod poskytuje jasné světlo, jehož vlastnosti jsou blízké dennímu. A to při poloviční spotřebě energie v porovnání s halogenovými žárovkami a s průměrnou životností 10 000 hodin.

Systém Seat Full Link, komunikující s Android Auto i Apple CarPlay, umožňuje propojení chytrého telefonu s vozidlem. Prostřednictvím aplikace Seat Drive App si mohou uživatelé na osmipalcovém dotykovém displeji pořizovat záznamy o projížděných trasách, kontrolovat stav vozidla nebo vyhledávat skladby prostřednictvím služby Shazam (pouze pro Android Auto). Další inovací přístrojové desky je digitální panel přístrojů Seat Digital Cockpit, jehož zobrazování si může řidič nastavit individuálně.

Seat Tarraco

Komentáře ke článku