Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

BMW se pochlubí inteligentním osobním asistentem

BMW se pochlubí inteligentním osobním asistentem

Zajímavá expozice automobilky v Las Vegas

Na výstavě Consumer Electronic Show (CES), konané v Las Vegas od 8. do 11. ledna 2019, nabídne BMW Group virtuální projížďku ve voze BMW Vision iNEXT, vybaveném inteligentním osobním asistentem.

Simulace začíná tím, že zařízení projde plán na daný den a optimálně navrhne jednotlivé cesty. Návštěvníci vybavení brýlemi pro virtuální realitu budou zpočátku točit volantem sami, ale vozidlo zanedlouho řízení převezme samo.

 

V autonomním režimu Ease řidič komunikuje s asistentem, který mu navrhne, jaké různé digitální funkce může využít, a zajistí i jejich obsluhu. Mohou to být videokonference, nakupování, obsluha chytrých činností domu a mnoho dalších.

 

Zájemci si zároveň v novém BMW X5 vyzkoušejí technologie, dostupné pro modely, připravené k prodeji od března 2019. BMW Motorrad představí jeden ze svých vývojových projektů v oblasti automatizované jízdy: samostatně jedoucí BMW R 1200 GS. Prezentován bude i vůz BMW X7 včetně ukázky jeho schopností na náročné off-roadové trati.

Komentáře ke článku