Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Mini slaví šedesátku designovým modelem

Mini slaví šedesátku designovým modelem

Speciální edice v British Racing Green

Značka Mini připravila při příležitosti šedesátého výročí svého vzniku speciální designový model Mini 60 Years. Do prodeje přijde v březnu 2019 v tří- i pětidveřové variantě a s výběrem ze čtyř pohonných jednotek. 

Základní barvou karoserie je zelená British Racing Green, neodmyslitelně spojená s tradicí anglických závodních vozů. Alternativu představují černá Midnight Black, šedá Moonwalk Grey, stříbrná Melting Silver a modrá Mini Yours Lapisluxury Blue. Zvolený odstín je kombinovaný se střechou a kryty zpětných zrcátek v provedení bílá Pepper White nebo černá. Vzhled dotvářejí pruhy na kapotě a dvoubarevná sedmnáctipalcová kola z lehké slitiny 60 Years Spoke. 

Logo 60 Years se objevuje na levém pruhu na kapotě, na ozdobě okolo bočních směrových ukazatelů a na prahových lištách řidiče a spolujezdce. V interiéru ho lze spatřit také na obložení, na hlavových opěrkách sedadel vpředu a na volantu. 

LED projektory se rozsvítí ve chvíli, kdy se otevřou dveře. Standardní výbava rovněž zahrnuje sportovní kožený volant a sedadla čalouněná kůží Mini Yours Leather Lounge 60 Years.

Součástí doplňkového balíčku 60 Years Chili jsou kupříkladu LED přední světlomety, LED mlhová a bílá směrová světla, zadní LED světla v designu britské vlajky či systémy Mini Driving Modes a Mini Excitement Package. Nechybějí ani palubní počítač, automatická klimatizace, dešťový senzor a odkládací paket. 

 

 

 

 

Komentáře ke článku