Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Volkswagen T-Roc R pro sportovní fanoušky

Volkswagen T-Roc R pro sportovní fanoušky

V Ženevě se představí i buggy s elektrickým pohonem

Volkswagen brzy představí kompaktní crossover T-Roc také ve sportovní verzi T-Roc R, takže tato modelová řada by měla získat ještě větší zákaznickou základnu. Volkswagen model T-Roc R předvede na Mezinárodním autosalonu v Ženevě (7. - 17. března).
Novinka by měla oslovit zákazníky nejen výkony, ale i sportovním charakterem zdůrazněným speciálním řešením vnější podoby i interiéru.

Volkswagen T-Roc R

Crossover T-Roc, představený v roce 2017, představuje automobil kombinující vlastnosti SUV s kompaktními hatchbacky. Od uvedení na trh v listopadu 2017 se jej po celém světě prodalo 200 000 kusů. Nový T-Roc R nyní rozšíří nabídku o sportovní variantu.
Volkswagen R je nezávislá dceřiná společnost plně vlastněná společností Volkswagen AG. Modely s označením R se hlásí k závodním aktivitám značky.

Volkswagen v Ženevě vystaví rovněž další sportovní studii - elektricky poháněné terénní vozidlo hlásící se svým vzhledem k plážovým buggy z 60. a 70. let stavěným na bázi Volkswagenu Brouk. Nová buggy ale vznikla na platformě pro elektromobily Volkswagen MEB.

Volkswagen T-Roc R

Komentáře ke článku