Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Citroën slaví 100 let výbavou Celebration

Citroën slaví 100 let výbavou Celebration

Výjimečná nabídka pro čtyři modely

Značka Citroën otevírá rok oslav 100. výročí svého založení výjimečnou obchodní nabídkou zahrnující několik zástupců své modelové řady: městský vůz C3, kompaktní SUV C3 Aircross, crossover C4 Cactus a nové Berlingo. Pro každý model nabízí moderní bohatou výbavu inspirovanou potřebami zákazníků.

Citroën 100 Celebration

Citroën C3 k výbavě Feel, zahrnující například klimatizaci, pomoc při rozjezdu ve svahu, tempomat s omezovačem rychlosti, varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu, audiosystém a mnoho dalšího, přidává ve výbavě Celebration vyhřívaná přední sedadla, automatické stěrače s dešťovým senzorem, samočinné rozsvícení světel za snížené viditelnosti, přední mlhové světlomety a funkci Guide Me Home. To vše za příplatek 5000 Kč.

Citroën 100 Celebration

Citroën C3 Aircross je ve verzi Celebration vybaven navíc elektricky ovládanými okny a vnějšími zpětnými zrcátky a zadním parkovacím asistentem. To vše za příplatek 5000 Kč.

Citroën C4 Cactus má k výbavě Feel navíc bezpečnostní prvky Active safety brake, AFIL (varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu), Driver attention alert, Coffee break alert, systém rozpoznávání dopravních značek omezujících rychlost a dále paket automatic  (automatická klimatizace, samočinné rozsvícení světel za snížené viditelnosti, automatické stěrače s dešťovým senzorem), hands free přístup a startování a elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka. Za to vše je příplatek 15 000 Kč.

Citroën 100 Celebration

Citroën Berlingo s výbavou Feel má s Celebration jiné čalounění, hliníková sedmnáctipalcová kola, oranžové doplňky karoserie, deflektor předního a zadního nárazníku a kryty zrcátek v černé barvě, celkem za 15 000 Kč.

Všechny vozy mají prodlouženou značkovou záruku EssentialDrive na pět let nebo 80 000 km a je možné na ně využít bonus 10 000 Kč při využití značkového financování Privilege.

Komentáře ke článku