Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Světová premiéra dvou speciálních Coroll

Světová premiéra dvou speciálních Coroll

Toyota představí GR Sport a Trek

Na ženevském autosalonu 2019 se ve světové premiéře představí dvě nové varianty modelu Toyota Corolla – GR Sport a Trek.

Provedení GR Sport bude nabízeno ve verzích hatchback a Touring Sports, včetně možnosti volit z hybridních pohonů s autonomním dobíjením o objemu 1,8 nebo 2,0 litru.

Toyota Corolla GR Sport

Mezi prvky speciální výbavy vycházející ze stupně Executive patří mřížka chladiče v tmavém chromu, osmnáctipalcová litá kola s broušenými povrchy, zatmavená zadní skla Privacy Glass, mlhová světla, LED světlomety a šedý lak karoserie Dynamic Grey ve dvouodstínové kombinaci. Do interiéru jsou namontována sportovní sedadla.

Vůz přijde do prodeje v lednu 2020.

Trek ho předběhne o půl roku, ale bude dostupný výhradně jako Touring Sports. Má o 20 milimetrů větší světlou výšku pro lepší průchodnost lehkým terénem.

Toyota Corolla Trek

Výbava Comfort je doplněna o podobné položky jako u GR Sportu. K nim v kabině přistupují systém infotainmentu se sedmipalcovým displejem, textilní sedadla ve dvoubarevném řešení a dřevěné obklady.

Komentáře ke článku