Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Citroën SpaceTourer The Citroënist Concept

Citroën SpaceTourer The Citroënist Concept

Mobilní místo pro život i práci

Citroën na ženevském autosalonu 2019 představí koncept osobité dodávky SpaceTourer The Citroënist Concept ,umožňující cestovat a přitom zůstat připojený.

Citroën SpaceTourer The Citroënist Concept

Nabízí i rozšířenou svobodu pohybu, neboť výbavu doplňuje jízdní kolo Rider The Citroënist by Martone, přebírající designové prvky konceptu, které bylo vyvinuto ve spolupráci se značkou Martone. Kolo bude k dispozici online v e-shopu v rámci kolekce The Citroënist za cenu 950 eur.

Koncept obytného auta na bázi vozu SpaceTourer má specifické uspořádání interiéru, vyvinutého společně s největším evropským výrobcem přestaveb na obytné automobily Pösl, který prodává i Campster. Ve voze se vyspí dvě osoby, které si do něj mohou uložit i kola a současně mají k dispozici kancelář s mobilním připojením. Kromě dvou předních sedadel jsou vzadu další dvě - ve 2. a 3. řadě na pravé straně vozidla.

SpaceTourer The Citroënist Concept má délku 495 m, šířku 192 cm a výšku 199 cm. Má dvoje boční posuvné dveře s elektrickým hands-free otevíráním a otevírací okno zadního víka. Pohání jej motor BlueHDi 150 S&S s přímo řazenou šestirychlostní převodovkou. Zvýšenou světlou výšku doplňuje odpojitelný pohon všech kol od firmy Automobiles Dangel.

Citroën na trhu s obytnými automobily v roce 2018 zaregistroval v Evropě růst o 71 % a posílil tak své 2. místo.

Citroën SpaceTourer The Citroënist Concept

 

Komentáře ke článku