Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kia připravuje nová SUV

Kia připravuje nová SUV

Na autosalonu v Soulu se představily dva koncepty

Automobilka Kia na domácím autosalonu v Soulu předvedla ve světové premiéře dva koncepty vozů SUV - robustní Mohave Masterpiece a kompaktní SP Signature. Naznačují budoucí směřování designu vozů Kia a modelovou strategii značky s postupně se rozšiřující nabídkou SUV a crossoverů. Právě tento typ vozidel totiž stojí za dlouhodobým globálním růstem prodeje vozů Kia.

Kia Koncepty Soul19
Kia Koncepty Soul19

Mohutný Mohave Masterpiece v sobě spojuje velké terénní SUV s luxusním interiérem vybaveným high-tech prvky. Robustní automobil s pohonem všech kol je schopný zdolávat i náročný terén. V interiéru zaujme nový koncept s horizontálním uspořádáním přístrojové desky napříč celou přední částí kabiny. Jeho součástí je dotykový centrální displej 12,3“ pro systém infotainmentu a konektivity.

SP Signature naznačuje design a uspořádání malého SUV, které už je připravené do sériové výroby a mělo by se představit ještě před koncem letošního roku. Má přijít na globální trhy s cílem oslovit mladé zákazníky. I proto vůz využívá vyspělou techniku.

Kia Koncepty Soul19
Kia Koncepty Soul19

Komentáře ke článku