Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Štajf pojede domácí mistrovství i Evropu

Štajf pojede domácí mistrovství i Evropu

Bude střídat VW Polo a Škodu Fabia

Tým Racing 21 představil svůj soutěžní program pro sezonu 2019. Ten se, podobně jako minulý rok, zaměřuje na účast ve dvou seriálech. Vedle kompletního domácího mistrovství bude posádka Vojtěch Štajf a Veronika Havelková reprezentovat Českou republiku ve vybraných podnicích evropského šampionátu.

K dispozici bude mít zbrusu nový speciál Volkswagen Polo GTI R5, který si převezme koncem příštího týdne v sídle Volkswagen Motorsportu v Hannoveru. Stáj ho tak stihne otestovat ještě před Valašskou rally Valmez na přelomu března a dubna.

Vojta Štajf se letos objeví na startu domácích i evropských soutěží

Už předtím Štajfa a Havelkovou čeká úvodní podnik ME na Azorských ostrovech. Do něj ovšem nastoupí s loňskou Škodou Fabia R5. Teprve ve druhém pololetí bude k dispozici další polo.

I když je o ně ohromný zájem a poptávka převyšuje mnohonásobně možnosti výrobce, s radostí mohu oficiálně oznámit, že už máme potvrzenou objednávku i na druhý exemplář Volkswagen Polo GTI R5, který by měl dorazit na samém konci letních prázdnin. Poté budeme řešit jeho případné nasazení a nebráníme se ani spolupráci se zájemci o jeho pronájem,“ sdělil Štajf.

Komentáře ke článku