Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Dvě pola na Pražském Rallysprintu

Dvě pola na Pražském Rallysprintu

Za jejich volanty budou Štajf a Pech

Do jubilejního 25. ročníku TipCars Pražského Rallysprintu nastoupí také dvojice vozů Volkswagen Polo GTI R5, provozovaných společností Racing 21. Vojtěch Štajf bude reprezentovat Racing 21 Klokočka Volkswagen tým. Druhé auto bude pilotovat Václav Pech.

Štajfa, který Pražský Rallysprint pojede již posedmnácté, tentokrát naviguje Radim Kotlář. Zatím nejlepším Štajfovým umístěním je zatím bronzová příčka z let 2013 a 2016. V loňském roce měl nadosah celkové vítězství, které mu uniklo až jezdeckou chybou v samotném závěru. 

S VW Polo GTI R5 pojedou Václav Pech (vlevo) a Vojtěch Štajf

Letos podruhé usedne do soutěžního speciálu Polo GTI R5 Václav Pech, jemuž bude rozpis číst jeho stabilní kopilot Petr Uhel.

Je moc dobře, že se do programu vracejí i rychlostní zkoušky z minulosti. Jsem si jistý, že fanoušci to určitě ocení. S Radimem jsme tu už jednou startovali, tak snad se nám podaří pobavit lidi u trati a zajet dobrý výsledek. Zároveň budu sledovat i počínání a hodnocení našeho druhého Pola GTI R5 s Vaškem Pechem. Jsem přesvědčen, že naváže na své poznatky z okruhu v Sosnové a auto mu padne ještě více do ruky,“ uvedl Vojta Štajf.

Komentáře ke článku