Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Alonso má vlastní tým v e-sportu

Alonso má vlastní tým v e-sportu

Pojede za něj i vítězka závodu britské f3

Dvojnásobný mistr světa F1 Fernando Alonso se stal vlastníkem závodního týmu v e-sportu FA Racing Logitech G. Ten se účastní světových soutěží na několika platformách v různých hrách včetně iRacing, Project Cars 2, Gran Turismo, rFactor2 a DiRT 2.0.

Hlavním sponzorem ekipy je společnost Logitech G, aktivní v segmentu herního vybavení a technologií.

Jsem rád, že mohu představit skupinu talentovaných jezdců, kteří nás budou reprezentovat v sezoně 2019,“ uvedl při této příležitosti Alonso. „Vybral jsem pečlivě některé skvělé mladé talenty. Brzy oznámíme také další zajímavá partnerství a globální projekty.

Patrně největší hvězdou v sestavě je Britka Jamie Chadwicková, se zkušenostmi z britské F3, v níž loni dokázala jako první žena vyhrát jednu jízdu. Letos bude v reálných závodech zkoušet štěstí v dámském šampionátu W-Series.

Dalšími členy jsou Diego Ruiloba, Xiang Gao, Matt Malone, Alexander Dornieden, Ebrahim Almubarak a Kristian Kwietniewski.

Komentáře ke článku