Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Seat představil svoji koncepci elektromobility

Seat představil svoji koncepci elektromobility

Do roku 2021 vznikne šest elektrických a hybridních modelů

Seat dnes na výroční tiskové konferenci prezentoval svou strategii na poli elektromobility, která bude do začátku roku 2021 zahrnovat šest elektrických a externě nabíjitelných hybridních modelů.

Upravená verze Mii a elektromobil el-Born se stanou prvními dvěma zcela elektricky poháněnými vozidly značky. V rámci Tarraca a nové generace Leonu budou pak nabízeny hybridní pohony s možností vnějšího nabíjení.

Seat Formentor se bude výrábět v závodě v Martorellu

Rovněž Cupry Leon a Formentor se objeví v externě nabíjitelné hybridní variantě. Předseda představenstva automobilky Luca de Meo současně oznámil, že Formentor se bude vyrábět v mateřském závodě Martorell. 

Seat el-Born se představil na letošním ženevském autosalonu

Firma bude rovněž poprvé v historii vyvíjet novou automobilovou platformu ve spolupráci s Volkswagenem. Půjde o menší verzi modulární platformy MEB pro elektromobily. Na jejím základě vzniknou různé automobily s délkou přibližně čtyři metry a se vstupní cenou nižší než 20 000 eur. Na tomto projektu se bude ve Španělsku podílet více než 300 kvalifikovaných inženýrů.

Komentáře ke článku