Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Dacia uvádí limitovanou edici Techroad

Dacia uvádí limitovanou edici Techroad

Atraktivní výbavu doprovázejí nové motory 1,3 TCe

Dacia uvádí do prodeje limitovanou edici Techroad, dostupnou pro modely Duster, Logan a rodinu vozů Stepway, tedy Sandero, Logan MCV, Lodgy a Dokker.

Dacia Techroad

Limitovaná série Techroad přináší červené prvky na karoserii i uvnitř vozidla. V interiéru vytvářejí různé odstíny světle šedé kontrast s tlumenou červenou. Červené kryty středů kol vyzdvihují nová šestnáctipalcová (pro Duster sedmnáctipalcová) šedo-stříbrná kola z lehkých slitin. Limitovaná edice je vybavena zadní parkovací kamerou, parkovacími sensory a automatickou klimatizací. Pro model Duster se navíc přidávají i bezklíčové odemykání, City Plus Pack (monitorování slepého úhlu a multi-view kamery) a multimediální systém Media Nav Evolution, kompatibilní s Apple CarPlay i Android Auto.

Dacia Techroad

Současně s tím přícházejí do prodeje pro model Duster nové zážehové motory 1,3 TCe 130 GPF (96 kW) a 1,3 TCe 150 GPF (110 kW). Nová generace motorů, vybavených přímým vstřikováním benzinu a filtrem pevných částic (GPF), kombinuje poslední inovace, aby splňovala vyšší požadavky z hlediska spolehlivosti a odolnosti. Nové zážehové motory jsou k dispozici u verzí 4x2, až od poloviny roku 2019 je dostanou i provedení s pohonem 4x4.

Dacia Techroad

Komentáře ke článku