Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Vyzkoušejte si Dacii

Vyzkoušejte si Dacii

Začíná Dacia Tour

Zvažujete koupi některého vozu z aktuální modelové řady značky Dacia? Již brzy si ho budete moci vyzkoušet. Značka totiž spouští druhý ročník akce s názvem Dacia Tour. Ten bude v České republice probíhat od 31. srpna do 17. září na osmi různých místech a nabídne celou modelovou řadu v různých stupních výbavy a motorizacích.

Návštěvníci se budou moci svézt v celkem sedmi vozech. Vyzkoušet bude možné modely Jogger, Duster, Sandero Stepway a Spring, který je vůbec prvním elektrickým modelem tohoto výrobce. U zmíněných vozů budou k dispozici různé úrovně výbavy včetně nejvyššího stupně Extreme a také několik motorizací. V nabídce bude elektrický motor, dále dvoupalivový pohon na benzín a LPG i klasické spalovací motory včetně pohonu 4x4.

Zvláštností bude statický Dacia Jogger s kempovací vestavbou PackSleep nebo stanem, který je možné připevnit k zavazadlovému prostoru. Jde o novinku z příslušenství InNature. S tímto vozem se sice nebude možné svézt v rámci testovacích jízd, kdo si ale zarezervuje jízdu prostřednictvím webu tour.dacia.cz a následně ji uskuteční, bude zařazen do soutěže o jeho zápůjčku na dva týdny.

Letošní Dacia Tour bude rozložena do deseti dnů v osmi různých nákupních centrech. Začne se 31. srpne v Metropoli Zličín. Následně akci přivítají také OC Letňany (1. září), Olympia Plzeň (2. září), Globus Liberec (3. září), Globus Olomouc (7. září), Olympia Brno (8.-9. září), Globus Pardubice (10. září) a Avion Ostrava (16.-17. září).

Testovací jízdy se budou konat od 10:00 do 19:00. Poslední z nich ovšem začne vždy v 18:30. Každý zájemce si bude moci vyzkoušet až dva vozy. Po ruce mu bude tým zkušených lektorů, který zodpoví veškeré dotazy a vysvětlí vše potřebné.

Vozy, které budou součástí Dacia Tour:

Model Počet vozů Motorizace Úroveň výbavy
Dacia Jogger 3 ECO-G 100 Expression 5 míst, Extreme 7 míst, s kempingovou výbavou InNature
Dacia Duster 2 TCe 150 EDC Journey, Extreme 4x4
Dacia Sandero Stepway 1 ECO-G 100 Extreme
Dacia Spring 2 Electric 65 Extreme

Zdroj: Dacia, úvodní foto: Dacia

 

Komentáře ke článku