Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Ford z Auto Palace vozil Dominga

Ford z Auto Palace vozil Dominga

Firma podpořila pěveckou soutěž Operalia

Auto Palace Spořilov se stal partnerem světové pěvecké soutěže Operalia. Její 27. ročník, konaný v letošním roce v Praze, vyvrcholil v závěru minulého týdne finálovým dnem a galavečerem s vyhlášením vítězů za účasti jednoho z nejslavnějších tenoristů všech dob Plácida Dominga.

Auto Palace Spořilov se stal oficiálním dodavatelem vozů značky Ford pro tuto akci. „Jako firma, kterou v oboru charakterizuje mimo jiné smysl pro inovace a hledání nových forem komunikace s lidmi, jsme velmi rádi, že jsme mohli tímto způsobem společně podpořit talent nové generace milovníků operního zpěvu,” uvedl Radek Donner, generální ředitel pro retail Auto Palace Group.

Plácido Domingo používal během své návštěvy Prahy vůz z Auto Palace Spořilov

Operalii založil v roce 1993 Plácido Domingo. Jejím posláním je hledání mladých začínajících operních zpěváků, kteří tak mají šanci zahájit svoji mezinárodní kariéru.

Tentokrát zvítězila v dámské kategorii sopranistka Adriana Gonzalezová z Guatemaly a mezi muži španělský tenorista Xabier Anduaga. Cenu publika získali ruská mezzosopranistka Maria Katajevová a barytonista Gihoon Kim z Jižní Koreje.

Komentáře ke článku