Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Unikátní souboj v rámci Masaryk Racing Days

Unikátní souboj v rámci Masaryk Racing Days

Na startovní čáře se sejdou supersport, tahač a vrtulník

Nejkvalitnějším podnikem z oblasti automobilového sportu se letos na Masarykově okruhu stanou tradiční Masaryk Racing Days. Uskuteční se od 6. do 8. září a přinesou klání jak v rámci středoevropské zóny, tak v šampionátu starších formulových vozů Boss GP.

Program ovšem bude okořeněn mimořádnou adrenalinovou exhibicí. Přímo na dráze se utkají tři supersilné dopravní prostředky - pohárové Lamborghini Huracán SuperTrofeo Evo 2019, tahač Buggyra VK50 a vrtulník AS 350 B3e.

Chceme fanouškům předvést něco netradičního. Něco, co ještě neměli možnost vidět. Bude to exhibiční střet tří unikátních strojů, které svedou bitvu přímo na cílové rovince Masarykova okruhu,“ vysvětluje Jiří Mičánek mladší, manažer týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra a současně pilot „lamba“.

Ingo Gerstl opět dorazí se svojí rychlou formulí 1 Toro Rosso

Start proběhne v první zatáčce a účastníci vyrazí do protisměru. Diváci budou moci nevšední podívanou sledovat ze sedadlových tribun T3/T5. Vše vypukne v 17.45 hodin.

Mezi startujícími v závodě Boss GP nechybí ani Rakušan Ingo Girstl s monopostem F1 Toro Rosso STR1, jenž ohlásil další pokus o překonání oficiálního traťového rekordu. Ten dosavadní má hodnotu 1:36,065 a drží ho on sám.

Komentáře ke článku