Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Hejnová se stala ambasadorkou Volva

Hejnová se stala ambasadorkou Volva

Vůz jí zapůjčil Auto Palace Spořilov

Společnost Auto Palace Spořilov navázala spolupráci se Zuzanou Hejnovou. Česká atletická reprezentantka v roli ambasadorky převzala vůz Volvo XC90. Dvouletý kontrakt je součástí plánovaných marketingových aktivit firmy.

Zuzana Hejnová je dvojnásobnou mistryní světa v běhu na 400 metrů překážek a držitelkou bronzové medaile z olympijských her v Londýně 2012. Zároveň se věnuje také své sportovní akademii HESU, ve které se snaží motivovat děti i dospělé k aktivnímu pohybu a zdravému životnímu stylu.

 

Zuzana Hejnová se svým novým Volvem XC90

 

Automobil je velmi důležitá součást mého života, protože neustále cestuji mezi tréninky, domovem a také k rodičům, které mám na severu Čech blízko Ještědu. Za volantem mám ráda pocit bezpečí, vyšší posed, elektronické systémy podporující komfort a také kvalitní audiosystém. Pocházím z Liberce, kam jezdím často v zimě, a tak samozřejmě ocením i pohon všech kol,” uvedla v rámci slavnostního předání automobilu.

Komentáře ke článku