Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda přiveze do Ženevy Kamiq ve verzi Scoutline

Škoda přiveze do Ženevy Kamiq ve verzi Scoutline

Do prodeje přijde v létě 2020

Škoda Auto představí na letošním autosalonu v Ženevě SUV Kamiq ve verzi Scoutline.

Vůz bude rozpoznatelný podle specifického předního spojleru s ližinami a zadního difuzoru ve stejném stříbrném odstínu, jaký mají kryty prahů a vnějších zpětných zrcátek a střešní nosič. Výrazným prvkem jsou také tónovaná boční a zadní skla Sunset v kombinaci s chromovanými rámy oken. Sedmnáctipalcová aluminiová kola Braga a volitelné osmnáctipalcové ráfky Crater jsou v leštěném antracitovém odstínu. 

Škoda Kamiq Scoutline se představí na letošním ženevském autosalonu

V interiéru zaujmou dekorační lišty v dekoru jasanového dřeva a pochromované otvory ventilace. Pedály jsou opatřeny hliníkovými kryty. Výškově nastavitelná přední sedadla jsou pokryta potahem z prodyšné látky ThermoFlux a mikrovlákna Suedia. Volant, páka ruční brzdy a hlavice řadicí páky jsou potaženy kůží. Středový panel, odkládací přihrádky ve dveřích, vnitřní kliky a prostor pro nohy podsvěcuje bílé, červené nebo oranžové LED-ambientní osvětlení.

Škoda Kamiq Scoutline se bude prodávat s celkem pěti pohonnými jednotkami – třemi zážehovými, jednou vznětovou a jednou na zemní plyn. Výkonnostní škála sahá od 66 kW (90 k) po 110 kW (150 k).

Komentáře ke článku