Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

První škodovácké SUV jako Scoutline

První škodovácké SUV jako Scoutline

Kamiq v této verzi přijde v červnu

Škoda Auto zveřejnila video o novém modelu Kamiq Scoutline. Na trh bude uveden v červnu 2020.

Jde o první SUV značky, které bude prodáváno ve variantě Scoutline. Vychází z výbavového stupně Ambition. Nabídka motorů zahrnuje tři zážehové a jeden vznětový agregát s výkonovým spektrem od 70 kW (95 k) do 110 kW (150 k).

Škoda Kamiq Scoutline se začne prodávat v červnu tohoto roku

Vůz dostane specifický přední spoiler s ochranou podvozku a zadní difuzor ve stejném stříbrném odstínu, jaký mají kryty prahů a vnějších zpětných zrcátek nebo střešní nosič. Již ve standardu jsou dostupná Top LED zadní světla s animovaným ukazatelem směru jízdy.

Výškově nastavitelná přední sedadla mají speciální potah z prodyšné látky ThermoFlux a mikrovlákna Suedia. Volant, madlo ruční brzdy a hlavice řadicí páky jsou potaženy kůží. Na multifunkčním volantu se dvěma rameny najdeme vylepšená tlačítka a otočné ovladače. Přístrojová deska je podsvícena ambientním LED osvětlením v měděné nebo bílé barvě. Interiér je rovněž opatřen čtecími LED lampičkami.

Komentáře ke článku