Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Audi vyráží na Super Bowl s hrdinkou Hry o trůny

Audi vyráží na Super Bowl s hrdinkou Hry o trůny

Bude propagovat e-tron Sportback

Takže nejen Porsche, ale i Audi. Také automobilka z německého Ingolstadtu zaplatí minimálně pět milionů dolarů za třicetisekundový spot, odvysílaný tuto neděli během finále Super Bowlu amerického fotbalu.

Protagonistkou reklamy je herečka Maisie Williamsová, kterou proslavila zejména role Arye Stark v seriálu Hra o trůny. Tady sedí za volantem Audi e-tron Sportback. Současně zpívá vlastní interpretaci písně Let It Go z oskarového filmu studia Walta Disneyho Sněhové království. Režie dílka, jež má symbolizovat odklon od dosavadních konzumních hodnot a vydání se na cestu trvale udržitelné budoucnosti, je Francois Rousselet.

Protagonistkou reklamního spotu je herečka a zpěvačka Maisie Williamsová

 „Maisie symbolizuje naše zákazníky, kteří ve stále větším měřítku sázejí na řešení pro trvale udržitelnou mobilitu a také je požadují. Ona toto přání, jež sdílejí již miliony lidí, ztělesňuje velkolepým způsobem jako inovativní a kreativní osobnost,“ prohlásil Sven Schuwirth, vedoucí oddělení Digital Business a Customer Experience ve společnosti Audi. 

Komentáře ke článku