Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Audi e-tron Sportback jde do prodeje

Audi e-tron Sportback jde do prodeje

Zatím jen virtuálně

Audi oznámilo české ceny nového modelu e-tron Sportback. Provedení 50 quattro přijde na 1 936 900 Kč, 55 quattro na 2 187 900 Kč. Vzhledem k současné mimořádné situaci nejsou vozy k dispozici u prodejců. Zájemci si je mohou zatím prohlédnout pouze ve virtuální podobě.

Standardní výbava zahrnuje navigační systém MMI Navigation plus včetně audia Sound System s deseti reproduktory a intuitivního ovládání MMI touch response se dvěma dotykovými displeji.

Dále do ní patří například digitální panel sdružených přístrojů Audi Virtual Cockpit na 12,3“ obrazovce, komplexní konektivita s nabídkou funkcí a služeb Audi connect e-tron services a Audi connect Navigation & Infotainment, asistenty Audi pre sense basic a Audi pre sense front, dvouzónová automatická klimatizace, devatenáctipalcová kola z lehké slitiny, adaptivní vzduchové odpružení, elektricky ovládané výklopné víko zavazadlového prostoru, světlomety a zadní svítilny LED, progresivní řízení či tempomat. 

Zahájení prodeje Audi e-tron Sportback přibrzdil koronavirus

Verze Advanced se odlišuje dvacetipalcovými ráfky a vnějšími díly karoserie v kontrastní barvě. S line přidává sportovní adaptivní vzduchové odpružení, osvícené prahové lišty s logem a exteriérový paket.

Do základu je zahrnuta prodloužená záruka na čtyři roky (s omezením na 120 000 kilometrů) a servisní balíček na pět let, respektive 120 000 kilometrů, který pokrývá pravidelnou údržbu předepsanou výrobcem. Na sadu akumulátorů je poskytována osmiroční garance (nebo do ujetí 160 000 kilometrů).

Komentáře ke článku