Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Cupra Formentor je finalistou ankety Auto roku 2021

Cupra Formentor je finalistou ankety Auto roku 2021

Rozhodnutí padne 1. března

Značka Cupra byla zrozena v únoru 2018. Nekonvenční vyzývatel etablovaných značek nabízí v současnosti zcela nové portfolio produktů: Cupra Ateca, Cupra Leon a Cupra Formentor. Postavení značky Cupra na trhu nyní upevňuje nominace modelu Cupra Formentor mezi sedm finalistů v prestižní anketě Car of the Year 2021 (Vůz roku 2021).

Cupra Formentor, první vozidlo navržené a vyvinuté specificky pro značku Cupra, se utká se šesti dalšími finalisty v boji, v němž se rozhodne o tom, které vozidlo bude vyhlášeno vítězem.

Nominace modelu Cupra Formentor do finálového kola letošní ankety Car of the Year je oceněním tvrdé a usilovné práce celého týmu značky Cupra,“ řekl Wayne Griffiths, předseda představenstva značky Cupra a společnosti Seat. „Cupra Formentor, náš první model navržený a vyvinutý exkluzivně pro značku Cupra, je opravdovou revolucí. Přináší na trh dosud nevídanou dimenzi, zviditelňuje naší značku a zvyšuje její atraktivitu. S modelem Cupra Formentor vstupujeme do nového rostoucího segmentu v Evropě.

Cupra Formentor kombinuje výhody sportovního vozu s kvalitami SUV. Toto vozidlo uspokojuje požadavky současných zákazníků, zatímco od konkurentů se odlišuje robustností a řadou výjimečných prvků. Široká nabídka sedmi různých pohonů, včetně dvou verzí Plug-in Hybrid, zážitky založené na kompletním síťovém propojení a nejvyspělejší bezpečnostní a komfortní systémy posouvají tento crossover ve stylu kupé na novou úroveň.

A nyní vyzývá Formentor konkurenci novým způsobem. O udělení prestižního titulu Car of the Year 2021 rozhodne porota renomovaných motoristických novinářů z celé Evropy. Jejím cílem je nalézt nejvíce výjimečný nový vůz, který byl již uveden do prodeje. Porota ankety má 60 členů, kteří reprezentují 23 evropských zemí. Z jejich hlasování vzejde vítěz, který bude oznámen 1. března.

Komentáře ke článku