Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Na trh přichází nejvýkonnější Seat Tarraco

Na trh přichází nejvýkonnější Seat Tarraco

SUV disponuje 245 koňskými silami

Seat nabízí po spuštění výroby verze Tarraco 2.0 TSI 245 k DSG 4Drive ještě vyšší výkony pro své velké SUV. V modelové řadě Tarraco, která již zahrnuje motory na benzin (TSI) a naftu (TDI) s výkony od 150 k (110 kW) a také hybridní pohon s možností vnějšího nabíjení (e-Hybrid) o 245 k (180 kW), mají zákazníci díky nové variantě pohonu ještě širší výběr. Tarraco s nezaměnitelným charakterem tak dokáže optimálně uspokojit požadavky i těch zákazníků, kteří mají jasné a nekompromisní představy o tom, co očekávají od svého vozidla.

Nová verze s ohromujícím výkonem 245 k je nejvýkonnějším modelem Tarraco. Zážitky z jízdy s výjimečnou dynamikou umocňuje hladké řazení automatické převodovky DSG. SUV navíc disponuje inteligentním pohonem všech kol 4Drive, který zaručuje pocit naprosté jistoty za volantem, a to jak na udržované silnici, tak i v mnohem náročnějších podmínkách.

Seat Tarraco 2.0 TSI 245 k DSG 4Drive kombinuje přeplňovaný čtyřválec TSI 2,0 litru, poskytující nejvyšší výkon 245 k (180 kW) a maximální točivý moment 370 N.m, se sedmistupňovou převodovkou DSG. Suverénní výkonová charakteristika ve spojení s dokonalým přenosem hnací síly na vozovku prostřednictvím převodovky DSG a systému 4Drive umožňuje nejnovějšímu členovi rodiny Tarraco zrychlit z nuly na 100 km/h za pouhých 6,2 sekundy a dosáhnout nejvyšší rychlosti 228 km/h.

Nová verze pohonu bude nabízena v nejvyšším stupni výbavy FR, a to ve variantách s pěti nebo sedmi sedadly. Zákazníci tak mají na výběr další možnost, jak si vozidlo ještě lépe přizpůsobit svým potřebám.

Seat Tarraco byl navržen a vyvíjen v Barceloně, v sídle společnosti Seat v Martorellu. Sériová výroba modelu Seat Tarraco 2.0 TSI 245 k DSG 4Drive byla spuštěna tento týden ve Wolfsburgu.

Komentáře ke článku