Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Fiat Fullback Cross Concept by Garage Italia

Fiat Fullback Cross Concept by Garage Italia

Lifestylová studie pick-upu

Hvězdou expozice značky Fiat Professional v Hannoveru byla originální studie Fullback Cross Concept by Garage Italia vytvořená ve spolupráci s tvůrčím týmem Lapo Elkanna.

Fiat Fullback Cross Garage Italia

Z vnějšího pohledu vozidlo vyniká zeleno-bronzovým odstínem karoserie, bronzovými kryty vnějších zpětných zrcátek a sedmnáctipalcovými litými matně černými koly. V interiéru je hnědé kožené čalounění Elmo Vintage. 

Koncept vychází z všestranného pick-upu Fullback Cross, který je schopen překonávat i náročné terénní překážky. Tlačítkem lze přepínat mezi pohonem dvou kol a všech kol s mezinápravovým diferenciálem Torsen. Navíc nabízí i redukční převod pro extrémní terén a mechanickou uzávěrku diferenciálu zadní nápravy. Parkování usnadňuje kamera na zádi.

Vůz vycházející z Mitsubishi L200 je dlouhý 528 cm při rozvoru náprav 300 cm. Průměr otáčení je jen 11,8 m, což je nejlepší hodnota v celé třídě. Fullback má nosnost 1,1 t a utáhne přívěs 3100 kg. Pohání jej vznětový přeplňovaný motor 2,4 l s elektronickým časováním ventilového rozvodu. Výkon dosahuje 133 kW (180 k) a točivý moment 430 N.m při 2500/min.

Fiat Fullback Cross Garage Italia
Fiat Fullback Cross Garage Italia

Komentáře ke článku