Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

BMW chystá limitovanou edici řady 8 Coupé

BMW chystá limitovanou edici řady 8 Coupé

Vyrobeno bude pouhých 400 kusů

Kupé osmičkové řady nyní BMW doplnilo exkluzivním provedením M850i xDrive Coupé First Edition. V závodě v Dingolfingu ho vznikne pouhých 400 kusů, které přijdou do prodeje ve druhém čtvrtletí tohoto roku.

Hlavním poznávacím znakem je pro tento účel speciálně namíchaná barva karoserie Individual Frozen Barcelona Blue. S ní se snoubí rozšířená výbava BMW Individual High Gloss Shadow Line, jež kromě okenních lišt zahrnuje také v leskle černém zbarvení vyvedené rámeček a lamely masky chladiče, průduchy Air Breather a koncovky výfuku. Dvacetipalcová kola jsou z lehké slitiny v černé barvě Jet Black. Mezi volitelné prvky patří M karbonová střecha a M karbonový exteriérový paket.

 

V interiéru upoutá pozornost celokožené čalounění Individual Merino v kombinaci bílá Ivory White/modrá Night Blue, ladící s M koženým volantem a alcantarovým povrchem stropu. Na středovém panelu se nachází nápis First Edition 1/400. O ozvučení se stará audiosystém Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound.

 

Jako motor byl vybrán vidlicový osmiválec BMW TwinPower Turbo o výkonu 390 kW/530 k. Je spřažen s osmistupňovou automatickou převodovkou Steptronic Sport a jeho síla se přenáší na všechna kola pomocí inteligentního pohonu BMW xDrive.

 

 

 

 

 

Komentáře ke článku