Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Citroën Ami One - nový směr dopravy ve městech

Citroën Ami One - nový směr dopravy ve městech

Koncept cenově dostupné mobility k oslavě sta let existence automobilky

Citroën pokračuje v oslavách sta let inovací a odvahy, zaměřené na svobodu pohybu. Na autosalonu v Ženevě předvede koncept elektricky poháněného vozítka pro městský provoz Ami One Concept.

Citroën Ami One

V souladu s krédem značky „Inspired by You“ je Ami One Concept reakcí na měnící se přístup zákazníků a rostoucí požadavky na přechod dopravy ve městech na elektřinu. Koncept ukazuje vizi Citroënu o svobodě pohybu ve městě dostupné pro všechny, i bez řidičského průkazu od 16 let (pokud to místní zákony umožňují).Plně elektricky poháněné dvoumístné vozítko má extrémně kompaktní rozměry a díky tomu je nesmírně agilní. Nabízí svobodu pohybu pro dva lidi v neustále on-line připojeném „objektu“.

Citroën Ami One

Ami One Concept vytváří digitální ekosystém podporující moderní, široce dostupný zážitek z mobility. Přemýšlí o potřebách zákazníků a nabízí jim dopravu na vyžádání od pěti minut do pěti let, zahrnující sdílení, pronájem i nákup vozidel. Jeho součástí je speciální mobilní aplikace sloužící klientům ke správě jejich vztahu k „objektu“ a poskytující přístup k portálu služeb, které zjednoduší každou cestu.

 

Citroën Ami One

 

Komentáře ke článku