Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Defender hraje v nové bondovce

Defender hraje v nové bondovce

S ním účinkují i další tři modely značky

Land Rover Defender si zahraje v nové bondovce. Automobilka nyní uvolnila fotografie, na nichž jsou zachyceni během natáčení filmu No Time To Die kaskadéři Lee Morrison a Jesse Hawkinsová.

Navrhování a koordinace akčních scén vyžaduje velmi kreativní myšlení. Potřebovali jsme nezastavitelné auto, abychom mohli bojovat s živly, sjíždět prudké svahy a brodit řeky. Vybrali jsme Defender,“ uvedl Morrison.

Tým designerů Land Roveru na specifikaci Defenderu, který se objeví ve snímku, úzce spolupracoval s vedoucím speciálních efektů a akčních vozidel Chrisem Corbouldem. Výchozí bylo provedení Defender X v barvě Santorini Black, se zatmavenými ližinami, dvacetipalcovými koly s tmavou povrchovou úpravou a profesionálními terénními pneumatikami. Zajímavostí je, že vznikly v závodě ve slovenské Nitře. 

Kaskadérka Jesse Hawkinsová za volantem Land Roveru Defender

Jaguar Land Rover dlouhodobě kooperuje s EON Productions na filmech s Jamesem Bondem. Partnerství začalo v roce 1983, kdy se Range Rover Convertible objevil v Chobotničce. Kromě Defenderu se v novince představí také Range Rover Sport SVR, Land Rover Series III a Range Rover Classic.

No Time To Die režíroval Cary Joji Fukunaga a titulního hrdinu znovu ztvárnil Daniel Craig. Premiéra je naplánována na 2. dubna 2020.

Komentáře ke článku