Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Ze dvou aplikací vznikla jedna

Ze dvou aplikací vznikla jedna

Škoda zavádí Connect App

Dosud majitelé škodovek získávali informace o svém vozidle prostřednictvím dvou různých aplikací. Pomocí Škoda Connect App například on-line na dálku odemykali nebo zamykali dveře či zjišťovali, kde je automobil zaparkovaný.

Škoda OneApp vyžadovala technologii SmartLink+ a přímé spojení s chytrým telefonem. S využitím funkcí MirrorLink, případně Apple CarPlay zaznamenávala důležitá data, která se pak s různým uspořádáním obrazovky a s hravými prvky v reálném čase zobrazovala na displeji.

Aktualizovaná verze Škoda Connect App nyní obě verze slučuje v jednu. Umožňuje rozsáhlý přístup ke všem službám a po jednorázovém přihlášení je propojena s autem.

Posilujeme tím náš softwarový systém, což má za cíl, aby naši zákazníci mohli digitálních možností využívat jednoduše, pohodlně a pomocí libovolných koncových zařízení,“ uvedl Andre Wehner, Chief Digital Officer Škoda Auto.

Komentáře ke článku