Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Continental a Pioneer jsou strategickými partnery

Continental a Pioneer jsou strategickými partnery

Spolupracují na vývoji palubního počítače

Společnosti Continental a Pioneer Corporation uzavřely dohodu o strategické spolupráci. Na jejím základě Continental zabuduje jednotku od Pioneeru do svého počítače, určeného pro palubní zařízení automobilů.

V celkovém vnímání vozidel hraje stále významnější roli lidská zkušenost. Zvláště důležité jsou bezpečnost provozu, příjemný design a vysoká funkčnost,“ uvedl doktor Frank Rabe, vedoucí obchodní jednotky Human Machine Interface Continentalu. „Náš palubní počítač HPC tyto požadavky zcela splňuje, včetně bezproblémové integrace celých subdomén jiných výrobců.“ 

Continental a Pioneer vyvíjejí palubní počítač, který nahradí dnes obvyklé dva displeje na přístrojové desce

Continental má rozsáhlé odborné znalosti v oblasti přístrojových panelů a bezpečnostních struktur pro auta. Ty se vhodně doplňují s našimi poznatky, týkajícími se zábavních systémů ve voze. Obojí je podstatné pro nový typ rozhraní člověk-stroj, které přinese intuitivní ovládání při stále větším rozsahu funkcí,“ prohlásil Naoto Takašima, ředitel firmy Mobility Products, která je součástí koncernu Pioneer.

Řešení ve formě HPC zapojuje všechny zobrazovací i obslužné prvky do jednoho celistvého uživatelského rozhraní. Znázorněný typ obsahu tak již není limitován displejem a řidič má zároveň možnost jeho individuálního uspořádání.

Komentáře ke článku