Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Cupra vstoupí do elektrického šampionátu Extreme E

Cupra vstoupí do elektrického šampionátu Extreme E

Auto bude řídit Mattias Ekström

Cupra začíná nové elektrické dobrodružství. Značka využila příležitosti slavnostního otevření prvního reprezentačního prodejního a servisního centra Cupra Garage v Evropě v německém Hamburku a oznámila svou účast v seriálu automobilových soutěží Extreme E jako hlavní partner týmu ABT Sportsline.

Cupra se stala první automobilovou značkou, která se bude účastnit terénních soutěží pro elektricky poháněná SUV. Seriál bude odstartován na začátku roku 2021 a jeho účastníci se vydají do jedněch z nejodlehlejších krajin na světě.

Wayne Griffiths, předseda představenstva značky Cupra, a Dr. Werner Tietz, člen představenstva společnosti Seat, odpovědný za výzkum a vývoj, odhalili koncepční vůz týmu za přítomnosti Alejandra Agaga, zakladatele a generálního ředitele seriálu Extreme E, a Hanse-Jürgena Abta, společníka a jednatele společnosti ABT Sportsline. Vrcholoví manažeři také potvrdili účast e-ambasadora značky Cupra Mattiase Ekströma, mistra světa v rallyekrosu, v sestavě jezdců týmu pro první sezonu mistrovství Extreme E.

Značka Cupra zároveň oslavila oficiální otevření prvního reprezentačního prodejního a servisního centra Cupra Garage v Evropě. S novým obchodním partnerem v Hamburku je nyní v celém Německu 105 prodejních míst značky.

Německo je největším trhem značky Cupra. Loni jsme na něm prodali více než 10 000 vozů a nyní se vracíme k dvoucifernému růstu. Otevření prvního showroomu Cupra Garage v Evropě rozšiřuje naši síť 247 specializovaných prodejců Cupra, které již máme na celém světě, a reprezentuje významný krok vpřed v realizaci naší obchodní strategie s cílem stát se globální značkou,“ vysvětlil Wayne Griffiths. 

První Cupra Garage v Evropě byla otevřena v Hamburku

Cupra Garage v Hamburku je druhým exkluzivním prodejním a servisním centrem na světě. První reprezentační showroom otevřela značka Cupra loni v hlavním městě Mexika. Moderní přízemní prostory s plochou 340 metrů čtverečních, inspirované garáží a věnované výhradně značce Cupra, se nacházejí na předměstí Hamburku v bývalé průmyslové budově ze začátku 20. století.

Reprezentační prodejní a servisní centrum Cupra Garage v Hamburku je rozděleno na výstavní zónu s místem pro pět vozů a servisní část nabízející poprodejní služby. V prodejním centru pracuje tým dvou specialistů Cupra Master a jednoho manažera prodeje. Výbava zahrnuje nejmodernější digitální nástroje. Například v koutku s virtuální realitou mohou návštěvníci získávat první zážitky s budoucími modely značky.

Cupra Garage má také zónu s výběrem závodních produktů a lifestylového příslušenství. Značka Cupra navíc vyhradila zvláštní prostor s přímým výjezdem do ulice, který je koncipovaný pro předávání nových vozů a zkušební jízdy.

Komentáře ke článku