Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda dodá vozy pro MS v silniční cyklistice

Škoda dodá vozy pro MS v silniční cyklistice

Po tyrolských silnicích jich bude jezdit 122

Společnost Škoda Auto předala v Innsbrucku vozy pro mistrovství světa v silniční cyklistice zástupcům Mezinárodní cyklistické unie (UCI) a místnímu organizačnímu výboru. Česká automobilka poskytla na tuto událost, která se koná od 22. do 30. září v rakouské spolkové zemi Tyrolsko, dohromady 122 vozidel. Kromě toho budou během všech dvanácti závodů šampionátu podél tratí viditelně umístěna loga značky Škoda.

Flotilu budou tvořit hlavně modely Superb a Octavia, v provedení limuzína i kombi. UCI je využije mimo jiné jako doprovodné a pořadatelské automobily. Budou také zajišťovat přepravu jednotlivých týmů zúčastněných zemí.

Akce se zúčastní přibližně 1000 sportovců ve třech různých disciplínách: vedle časovek jednotlivců a družstev jsou na programu i klasické silniční závody. Nejdelší bude 30. září klání mužů v kategorii Elite. Na trase dlouhé 254,2 kilometru se účastníci vypořádají s celkovým převýšením 2413 metrů.

Komentáře ke článku