Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Vánoční a novoroční poselství od BMW přímo do vozu

Vánoční a novoroční poselství od BMW přímo do vozu

Zobrazí se na kontrolním displeji

Od 31. prosince lze na kontrolním displeji všech vhodně vybavených vozidel BMW přehrát animaci – novoroční poselství doprovázené slavnostní hudbou a sladěnou sekvencí vnitřního osvětlení.

Nastartování vozu vyvolá na obrazovce speciální banner. Kliknutím na něj se spustí příslušný program. Ten lze ovládat rovněž ručně, a to pomocí aplikace v menu Vozidlo, která bude k dispozici týden. Pozdrav se objeví automaticky až třikrát při spuštění automobilu a v menu Zprávy bude přístupný kdykoliv po první aktivaci.

Podobná funkce, ovšem zaměřená na oslavu Vánoc, je dostupná po sedm dní počínaje 24. prosincem.

Služba je nabízena ve 41 zemích včetně České republiky. Podmínkou je, že konkrétní auto je vybaveno operačním systémem 7.0 (software 07/2020 nebo novější). U modelů opatřených hlasovým asistentem BMW Intelligent Personal Assistant (podporuje angličtinu, němčinu, francouzštinu a další jazyky) lze novoroční a vánoční sekvenci vyvolat vyslovením Hey BMW, Happy New Year nebo Hey BMW, Merry Christmas.

 

Komentáře ke článku