Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Auto i letos šlápne do pedálů

Škoda Auto i letos šlápne do pedálů

Je znovu partnerem seriálu Kolo pro život

Již podvanácté podpoří Škoda Auto seriál závodů horských kol Kolo pro život. Jeho součástí bude letos od června do října patnáct klání, přičemž nad třemi z nich si Škoda vzala patronát - v Hustopečích u Brna (8. srpna), Mladé Boleslavi (12. září) a ve Vrchlabí (17. října).

Kromě prezentace svých produktů připraví pokaždé automobilka také soutěž pro návštěvníky, kteří mohou vyhrát sportovní doplňky, příslušenství nebo dárkové předměty. 

Kola pro život se v uplynulých ročnících zúčastnilo již více než čtvrt milionu převážně amatérských cyklistů

S cyklistikou je spojena nejen minulost značky Škoda, ale také její přítomnost,“ uvedl vedoucí marketingu Škoda Auto Česká republika Petr Janeba. „Již mnoho let je jedním z jejích největších partnerů. Vedle světově proslulých akcí, jakými jsou Tour de France nebo Vuelta, se angažuje také v řadě menších podniků na území České republiky. Kolo pro život, určené převážně amatérským jezdcům, každoročně oslovuje tisíce lidí. Proto nás těší, že můžeme být u toho.

Komentáře ke článku