Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda se dál angažuje v naší kultuře

Škoda se dál angažuje v naší kultuře

Zůstává partnerem Národního divadla i České filharmonie

Škoda Auto se dohodla na pokračování spolupráce s Českou filharmonií a s Národním divadlem. Ta v případě první instituce trvá již od roku 1993, u druhé od roku 1998.

Při setkání na pódiu historické budovy Národního divadla to stvrdili Bohdan Wojnar, člen představenstva Škoda Auto za oblast lidských zdrojů (na titulním snímku uprostřed), ředitel České filharmonie David Mareček (vlevo) a ředitel Národního divadla Jan Burian (vpravo).

Podpořit naši kulturu má smysl, společně dokážeme překonat všechny potíže, vzniklé koronavirovou pandemií. Věříme, že plná hlediště a špičkové výkony umělců pomohou celé společnosti k rychlému restartu,“ uvedl při této příležitosti Wojnar.

Opravdové přátele poznáte ve složité situaci,“ vyzvedl Burian. „Vozy Škoda k České filharmonii už organicky patří, oblíbil si je i šéfdirigent Semjon Byčkov, který si jízdu s Kodiaqem velmi užívá,“ dodal Mareček.

Komentáře ke článku