Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Continental otevřel v Trutnově novou halu

Continental otevřel v Trutnově novou halu

Práci v ní nalezne 200 lidí

Společnost Continental rozšiřuje výrobu ve svém trutnovském závodě. V minulých dnech otevřela novou halu s užitnou plochou větší než 8000 m2.

Klíčovou součástí objektu je osm linek specializovaných na produkci NOX senzorů, doplněných o dvě SMT zařízení, sloužící ke zhotovování tištěných spojů. Celková kapacita činí osm milionů součástek ročně. Jsou zde instalovány jednotky pro inteligentní sledování toku materiálu i řízení pohybu logistických vozidel. Zajímavostí je také prediktivní údržba jednotlivých úseků, a to díky průběžnému sběru dat z konkrétních technologií

Propojení stávajících výrobních a skladovacích prostor s novým stavebním záměrem bylo od počátku velkou výzvou. Bylo také nutné počítat se svažitostí terénu a plánovaným obchvatem města,“ uvedl vedoucí technického oddělení Jiří Barvínek.

Práci tady nalezne 200 zaměstnanců, pro které jsou připraveny neformální i odpočinkové zóny, tréninkové centrum, fotbalové hřiště a stolní tenis. Součástí komplexu jsou rovněž kanceláře, zasedací místnosti a sociální zázemí se šatnami s podlahovým vytápěním.

Komentáře ke článku